Healing

Iedereen maakt gebeurtenissen mee. Dit kunnen leuke gebeurtenissen zijn, maar ook minder leuke gebeurtenissen. Deze ervaringen kunnen zorgen voor blokkades. Als deze blokkades niet worden opgeruimd kunnen ze voor problemen zorgen op emotioneel, lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau. Voorbeelden hiervan zijn: spanningen in het lichaam, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten, burn-out, enz.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

De behandeling wordt zittend of liggend gegeven. Door middel van contact te maken (channeling) met mijn gids Nemphia en mijn medisch team, krijg ik door welke blokkades er behandeling nodig hebben.

Op dat moment kan ik Healing geven aan de plek waar het nodig is. Tijdens deze Healing kan je allerlei sensaties voelen, zoals tintelingen, warmte/kou, druk, andere lichamelijke reacties of emotionele reacties. Met de Healing worden blokkades opgeruimd die jou niet meer dienen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Een Healing is geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen.
Ik respecteer de reguliere geneeswijze, de Healingen zullen een aanvulling zijn. Je bent zelf altijd verantwoordelijk voor de behandeling van je klachten.