Cosmic Healing/channelsessie

Iedereen maakt gebeurtenissen mee. Dit kunnen leuke gebeurtenissen zijn, maar ook minder leuke gebeurtenissen. Deze ervaringen kunnen zorgen voor blokkades. Als deze blokkades niet worden opgeruimd kunnen ze voor problemen zorgen op emotioneel, lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau. Voorbeelden hiervan zijn: spanningen in het lichaam, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten, burn-out, enz.

Waarom Cosmic Healing/channeling?

Ik merkte dat ik vast zat met alles wat ik geleerd had, reiki, energetische therapie, sivas polsdiagnostiek opleiding en tarot. Waar moet ik voor kiezen en wat past het beste bij mij? Daarbij kwam ook nog eens dat ik een moeilijke periode met 2 zieke ouders heb gehad. Toen maakte ik kennis met Miranda van der Beek. Bij haar heb ik de opleiding Cosmic journey into selfhealing gevolgd en Cosmic Healerschap. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Eigenlijk vormde alle opleidingen een hele grote puzzel. Alle onderdelen kan ik gebruiken bij een healing/channelsessie.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

De behandeling wordt zittend of liggend gegeven. Door middel van contact te maken (channeling) met mijn gids Nemphia en mijn medisch team (eigen zieldelen), krijg ik door welke blokkades er behandeling nodig hebben.

foto van Praktijk Koru.

Op dat moment kan ik healing geven aan de plek waar het nodig is. Tijdens deze healing kan je allerlei sensaties voelen, zoals tintelingen, warmte/kou, druk, andere lichamelijke reacties of emotionele reacties. Met de Cosmic Healing worden blokkades opgeruimd die jou niet meer dienen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Cosmic Healing is geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen.
Ik respecteer de reguliere geneeswijze, de healingen zullen een aanvulling zijn. Je bent zelf altijd verantwoordelijk voor de behandeling van je klachten.