Over Miranda

 Miranda
Over Miranda

Ik ben Miranda Riet. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 2 poezen. Ik ben in 2013 ontslagen doordat het ziekenhuis waar ik werkte failliet ging. Op dat moment heb ik mezelf de vragen gesteld, wat voor werk wil ik gaan doen? Waar ben ik goed in? en boven al wat vind ik leuk om te doen? Ik had toen al eerder kennis gemaakt met alternatieve geneeswijze en dat sprak mij ontzettend aan.

Na onderzoek ben ik gestart met mijn Reiki opleidingen. Inmiddels ben ik Reiki Master in the Usui System of Natural Healing. Tijdens mijn Reiki opleiding ben ik in aanraking gekomen met de codes van Janosh. Ik ben toen de opleiding tot Energetisch Therapeut bij hem gaan volgen. Inmiddels heb ik de Energetische Therapie 1, 2, 3 en de Master opleiding afgerond.

Ik heb mijn zoektocht voorgezet en heb toen de Sivas polsdiagnostiek opleiding gevolgd.
Daarna heb ik een Tarot cursus gevolgd, wat ik met veel plezier doe. Het mogen delen wat de kaarten je laten zien/vertellen. Ze geven je inzichten en begeleiding, die je zou kunnen gebruiken om jezelf vorm te geven en/of je leven zelf een (andere) richting te geven.

foto Miranda voor Janosh

Daarna merkte ik dat ik vast zat met alles wat ik geleerd had, Reiki, Energetische Therapie, Sivas polsdiagnostiek opleiding en Tarot. Waar moet ik voor kiezen en wat past het beste bij mij? Daarbij kwam ook nog eens dat ik een moeilijke periode met 2 zieke ouders heb gehad. Toen maakte ik kennis met Miranda van der Beek. Bij haar heb ik de opleiding Cosmic journey into selfhealing gevolgd en Cosmic Healerschap. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Eigenlijk vormde alle opleidingen een hele grote puzzel. Alle onderdelen kan ik gebruiken bij een Healing.

Inmiddels heb ik niet stil gezeten en ben ik gestart met een 3 jarige opleiding Edelsteenkunde. Wat een mooie toevoeging om te gebruiken bij een Healing. Samen met de edelstenen, wordt het een krachtige Healing. En een mooie aanvulling is, is dat je een edelsteen mee naar huis kan nemen, zodat het proces doorgaat.

Koru is het ontluiken van een nieuw varenblad. Bij de Maori (naam van het volk dat Nieuw-Zeeland bewoonde toen het door de Europeanen werd ontdekt) staat de Koru symbool voor nieuwe start, ontwikkeling en groei. Door deze nieuwe weg te gaan bewandelen na mijn ontslag heb ik dit mogen ervaren (dichter bij mijn zielspad gekomen), daarom heb ik Koru als bedrijfsnaam gekozen.

Ik vind het heel bijzonder en een voorrecht dat ik dit werk mag doen. En dat ik jou dus ook die nieuwe start, ontwikkeling en groei kan geven.