Over Miranda

 Miranda
Over Miranda

Ik ben Miranda Riet. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 2 poezen. Ik ben in 2013 ontslagen doordat het ziekenhuis waar ik werkte failliet ging. Op dat moment heb ik mezelf de vragen gesteld, wat voor werk wil ik gaan doen? Waar ben ik goed in? en boven al wat vind ik leuk om te doen? Ik had toen al eerder kennis gemaakt met alternatieve geneeswijze en dat sprak mij ontzettend aan.

Na onderzoek ben ik gestart met mijn Reiki opleidingen. Inmiddels ben ik Reiki Master in the Usui System of Natural Healing. Tijdens mijn Reiki opleiding ben ik in aanraking gekomen met de codes van Janosh. Wat werd ik daar blij van. Dit paste volledig bij mij. Ik ben toen de opleiding tot Energetisch Therapeut bij hem gaan volgen. Inmiddels heb ik de Energetische Therapie 1, 2, 3 en de Master opleiding afgerond.

foto Miranda voor Janosh

Koru is het ontluiken van een nieuw varenblad. Bij de Maori (naam van het volk dat Nieuw-Zeeland bewoonde toen het door de Europeanen werd ontdekt) staat de Koru symbool voor nieuwe start, ontwikkeling en groei. Door de  Reiki en Energetische Therapie opleidingen heb ik dit mogen ervaren, daarom heb ik Koru als bedrijfsnaam gekozen.

Ik vind het heel bijzonder en een voorrecht dat ik dit werk mag doen. En dat ik jou dus ook die nieuwe start, ontwikkeling en groei kan geven.