Een nieuw team geboren!

Een nieuw team geboren!

Vorig jaar heb ik de opleiding Cosmic Journey into selfhealing gevolgd (dit jaar zal ik het 2de deel volgen), wat precies paste bij mij. Jezelf healen is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven! Maar mij is duidelijk gemaakt dat ik hier anderen mee mag gaan helpen.

Tijdens deze opleiding heb ik kennis mogen maken met mijn gidsen Verah, Nemphia en Dymphy.
Tijdens mijn opleiding bij Janosh heb ik al contact mogen maken met mijn gids Christiaan, nu heb ik dus een team van gidsen. Het team is “compleet” gemaakt.
Wat een mooi cadeau is dat!

Maar als je meerdere gidsen heb, met wie ga je dan communiceren? Met dat vraagstuk liep ik de laatste tijd rond. Hier heb ik nu antwoord op gekregen.
Nemphia wordt mijn gids. Ik heb met haar kennis mogen maken via Miranda van der Beek. Zij heeft een vilten afbeelding van haar gemaakt. Alles valt op zijn plek, daarom liet ze me ook een regenboog zien.

foto van Praktijk Koru.

Op mijn verjaardag heb ik een vilten engel mogen maken in regenboog kleuren, met een hart en pauwenveer.
De regenboog kleuren, omdat alles samen komt. Het hart, omdat bij mij alles draait om liefde en daarbij is liefde voor jezelf heel erg belangrijk! En de pauwenveer, omdat ik volgens Nemphia trots op mezelf mag zijn. En trots (en dankbaar) ben ik, op mezelf en op mijn team!

Liefs Miranda

foto van Praktijk Koru.